Nieuw Bestuur Gezocht

Ben je een enthousiaste, gedreven student die graag de touwtjes in handen neemt?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

NIEUW BESTUUR GEZOCHT

Ben je een enthousiaste, gedreven student die graag de touwtjes in handen neemt en wat wil betekenen voor de Koerdische studenten in Nederland? Als bestuurslid van KSVN maak jij allerlei leuke, interessante en informatieve dingen mee.

Het is belangrijk dat je KSVN goed representeert en je best doet om het studentenleven van Koerden in Nederland te verrijken. Hieronder zal elke functie kort beschreven worden.

Voorzitter

Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het bestuur. Het is zaak om overzicht te houden over het bestuur en de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging, daarom is het belangrijk overal goed geïnformeerd over te zijn. Daarnaast knoop je alle losse eindjes aan elkaar en hak je knopen door als dat nodig is.

Vicevoorzitter

De functie vicevoorzitter is een essentiële functie binnen het bestuur. Als vicevoorzitter neem je de taken over van de voorzitter als deze niet aanwezig is. Binnen deze functie zal je dus veel samenwerken met de voorzitter. Daarnaast ben je eindverantwoordelijke voor de externe relaties. Dit houdt in dat je sprekers moet benaderen voor bijeenkomsten en dit contact ook onderhoud.

Penningmeester

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële beleid, beheer en de administratie van de vereniging. Je zal vooral bezig zijn met het versturen en betalen van facturen en declaraties, het controleren van begrotingen en resultatenrekeningen en het binnenhalen van acquisitie.

Secretaris

Als secretaris vorm je samen met de voorzitter, de penningmeester en de vicevoorzitter het dagelijks bestuur van KSVN. Je bent verantwoordelijk voor de ledenadministratie en de communicatie naar leden toe.

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt, maar nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om een van de huidige bestuursleden aan te spreken.

Solliciteren voor een bestuursfunctie voor collegejaar 2018-2019 kan via info@ksvn.nl. Overtuig ons hierbij waarom jij de geschikte kandidaat bent voor KSVN en stuur je CV mee.

BELEEF EEN FANTASTISCHE STUDENTENTIJD BIJ KSVN

Enthousiast? Meld je dan vandaag nog aan als nieuw lid en dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

AANMELDEN